Američki vojni doktori upozoravaju na dramatičan porast oboljenja u vojsci – Veliki rast miokarditisa, dijagnoze raka, Bellove paralize, ženske neplodnosti ,pobačaja…

Američki vojni doktori upozoravaju na dramatičan porast oboljenja u vojsci – Veliki rast miokarditisa, dijagnoze raka, Bellove paralize, ženske neplodnosti ,pobačaja…

Tri vojna liječnika kažu da podaci o medicinskim šiframa za naplatu koje je prikupila medicinska baza podataka ministarstva odbrane pokazuju oštre skokove pobačaja, miokarditisa, dijagnoze raka, Bellove paralize, ženske neplodnosti.

Prema podacima do kojih su došli vojni liječnici, zabilježen je i porast dijagnoza raka za gotovo 300 posto, s prosječnih 38.700 godišnje u 2016.-2020. na 114.645 u 2021. godini.

Vojni medicinski zviždači iznijeli su mnoštvo podataka o sigurnosti cjepiva za koje tvrde da su najtočniji dostupni.

U ponedjeljak je senator Ron Johnson (R-Wisc.) bio domaćin “COVID-19: Drugo mišljenje”, panel za raspravu uživo na kojem su sudjelovali svjetski poznati liječnici i medicinski stručnjaci koji su dali alternativni pogled na odgovor javnog zdravlja na COVID-19.

Jedan od panelista bio je odvjetnik iz Ohija Thomas Renz, koji zastupa klijente koji su pokrenuli tužbe protiv mandata cjepiva protiv COVID-a, izvijestio je The Blaze.

Renzovi klijenti zviždači pronašli su informacije o uobičajenim ozljedama od cjepiva u podacima o medicinskim naplatama DOD-a iz Defense Medical Epidemiology Database (DMED).

Poslušajte odvjetnika Thomasa Renzakoji iznosi podatke na panelu

DMED je “web-bazirani alat Oružanih snaga za nadzor zdravlja (AFHSB) za daljinsko ispitivanje deidentificiranih aktivnih komponenti osoblja i podataka o medicinskim događajima sadržanim u obrambenom sustavu medicinskog nadzora (DMSS).”

Baza podataka sadrži sve medicinske šifre za naplatu Međunarodne klasifikacije bolesti (ICD) za sve medicinske dijagnoze koje je vojska dostavila za naplatu zdravstvenog osiguranja.

U izjavama pod zakletvom koje Renz namjerava podnijeti sudu, trojica vojnih liječnika – Samuel Sigoloff, Peter Chambers i Theresa Long – detaljno su iznijeli informacije koje su pronašli.

Renz je rekao da je, prema podacima koje su pronašli liječnici, došlo do 300 % porasta pobačaja u vojsci tijekom prvih 10 mjeseci 2021. u odnosu na petogodišnji prosjek.

Od 2016. do 2020. godine bilo je 1499 kodova za pobačaje svake godine, izvijestio je The Blaze. Od siječnja do listopada 2021. bilo ih je 4.182.

Liječnici koji su analizirali podatke ispitivali su brojke za stotine kodova tijekom petogodišnjeg razdoblja. Šifre koje su ispitane općenito se odnose na bolesti koje su u medicinskoj literaturi utvrđene kao potencijalni štetni učinci cjepiva, navodi se u novinama.

Tijekom 2020. broj kodova za pobačaj pao je nešto ispod petogodišnjeg prosjeka na 1.477. No, kodovi za naplatu nisu bili dovoljno ispod prosjeka u bilo kojoj određenoj kategoriji da bi sugerirali da je smanjenje posjeta liječniku tijekom pandemije 2020. dovelo do naknadnog povećanja dijagnoza 2021.

US Army will begin discharging Covid-19 vaccine refusers 'effective immediately' | The Independent

Dok baza podataka uključuje ICD kodove i za posjete vojnoj bolnici i za ambulantne posjete, podaci koje je Renz prezentirao su iz podataka ambulantne dijagnoze.

Johnson je tijekom panela spomenuo da se čini da su podaci o slučajevima miokarditisa lažirani, jer su zviždači otkrili da je broj kodova za dijagnozu bio oko 28 puta veći u kolovozu 2021. nego kada su ponovno provjerili ovaj mjesec, gdje je bio samo dva puta viši.

“Čini se da se radi o fiksiranju podataka”, rekao je Johnson. “Moje osoblje je već poslalo – jutros smo poslali pismo o očuvanju zapisa Ministarstvu obrane kako bismo pokušali zaštititi ove podatke.”

Prema podacima do kojih su došli vojni liječnici, zabilježen je i porast dijagnoza raka za gotovo 300 posto, s prosjeka od 38.700 godišnje na 114.645 u 2021.

Kod dijagnostičkih kodova neuroloških problema došlo je do povećanja od više od 1000 % u 2021. u odnosu na petogodišnji prosjek, s 82 000 na 863 000. Renz je tijekom panela istaknuo da bi neurološki problemi “utjecali na naše pilote”.

“Na našim se vojnicima eksperimentira, ranjava ih se, a ponekad, moguće, i ubija”, dodao je.

Dodatni podaci koje je The Blaze d -obio od Renza pokazali su: povećanje infarkta miokarda za 269 %, povećanje Bellove paralize za 291 %, povećanje kongenitalnih malformacija djece pripadnika vojske za 156 %, povećanje ženske neplodnosti za 471 % i povećanje plućne embolije za 467 %.

IZVOR: newsrescue.com

logicno.com

 1,203 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *