Ako ste se ikad pitali kako je bilo JEVREJIMA u nacističkoj NJEMAČKOJ ne morate se više pitati – Pogledajte kako policija u Austriji lovi necvakcinisane!

Ako ste se ikad pitali kako je bilo JEVREJIMA u nacističkoj NJEMAČKOJ ne morate se više pitati – Pogledajte kako policija u Austriji lovi necvakcinisane!

Ako ste se ikad zapitali kako bi izgledalo da živite u vrijeme nacizma i progona Židova, ne morate se više pitati, dovoljno je da skoknete do susjedne Austrije. Ta zemlja se polako pretvara u policijsku državu u kojoj policija, a navodno uskoro i vojska, patrolira gradovima u potrazi za ljudima koji nemaju odgovarajući QR kod na svom telefonu, odnosno nisu cijepljeni. Austrija je jedina zemlja na svijetu koja je uvela obavezno cijepljenje za sve odrasle osobe, a cijepljenima se smatrate samo ako ste uzeli najmanje 3 doze. Ako vas uhvate kazna za prvi prekršaj je 600 Eura a kasnije i do 3.600.

 

No way around it': Austrians queue for jabs as unvaccinated told to stay  home | Austria | The Guardian

Kako izgleda ovaj pakao na Zemlji, pogledajte u ovom videu, koji je snimljen u Klagenfurtu, glavnom gradu pokrajine Koruška. Policija ulazi u dućane i među vješalicama s robom traži ljude. Zaustavljaju i automobile (iako nisu u prometnom prekršaju) i traže potvrdu o cijepljenju. Pogledajte i kako entuzijastično policijska glasnogovornica govori o ovim dužnostima.

Bez obzira da li ste vakser ili antivakser, pogledajte i zapitajte se, je li ovo budućnost u kakvoj želite da vaša djeca odrastaju? Nismo li se upravo protiv ovakvih stvari borili toliko puta u povijesti?

 

logicno.com

 1,215 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *