Ako se osjećate umorno u duši, napravite OVE stvari!

Ako se osjećate umorno u duši, napravite OVE stvari!

Kada je duša umorna, neispunjena i zagušena, to je znak da živite život u kojem niste usklađeni sa svojom svrhom. Kada je duša umorna, može biti teško povući energiju iz mjesta straha na mjesto ozdravljenja, ali jednom kada započnete proces, bit ćete zaprepašteni koliko će se brzo i jednostavno vaša duša regenerirati.

Svi mi se ponekad osjećamo depresivno i kao da nam nedostaje inspiracije.

Svi ponekad osjećamo kroničan umor i imamo očajničku potrebu za odmorom. Ali, ako se to nastavlja, to bi mogao biti znak da ste duševno umorni.

Čak i ako spavate preporučenih 8 sati svake noći, vi ćete se i dalje svaki dan buditi iscrpljeni i bez energije, ukoliko ste duhovno neispunjeni i umorni.

Kada je duša umorna, to je često znak da živite život u kojem niste usklađeni sa svojom svrhom.

Kad izgubite vezu s dušom, vaša tjelesna energija može postati oslabljena. Gotovo kao da taj unutarnji plamen počinje podrhtavati.

Ovdje je još jedan način da se utvrdi je li vaša duša umorna:

Protrljajte ruke na trenutak kako bi generirali električni naboj između svojih ruku. Nakon toga spojite ruke na 30 sekundi i tada polako odvojite svoje ruke.

 

 

Nakon što pročitate, nemojte zloupotrijebiti :-) Tajne vaših najbližih (po  Zodijaku)

 

 

Osjećate li toplinu ili zujanje koje dolaze iz vaših ruku? Nastavite odvajati ruke sve dalje, sve dok više ne možete osjetiti energiju između njih.

Ako ne osjećate nikakvu energiju ili ako vam se ruke zaustave prije nego što dođu do širine ramena, to bi mogao biti znak da je energija istrošena i da je duša umorna.

Top 10 stvari koje mogu dovesti do toga da se duhovno osjećate umorno:

Niste iskreni prema sebi

Govorite da kada zapravo mislite ne

Radite nešto što ne ispunjava vašu svrhu

Uključujete se u tračanja ili svađe

Družite se s toksičnim ljudima

Negativno govorite o sebi

Zaglavljeni ste u prošlosti

Okruženi ste neredom

Gajite osjećaj nedostatka

Imate nedostatak ljubavi prema sebi

Sve te stvari mogu uzeti danak i uzrokovati da se osjećate izvan okvira svog života i svoje više svrhe.

Kada je duša umorna tijekom duljeg vremenskog razdoblja, to se također može manifestirati kao depresija, nedostatak motivacije, gubitak psihičkih darova ili intuicije, čak može dovesti do ovisnosti ili opsesivnog ponašanja.

Kao pojedinci, osim ako smo postali probuđene duše, gubimo duševnu energiju svaki put kada se identificiramo s našim egom; svaki put kada tražimo osjećaj ispunjenja putem ovisnosti, stimulacije, dogmatskih uvjerenja, uvjetovanih odnosa i radoholičarstva.

Osim naše nesposobnosti da se osjećamo cjelovito, kada doživljavamo gubitak duše počinjemo doživljavati osjećaj slabosti, umora, depresije, tjeskobe i praznine. Mi samo znamo kako nešto nedostaje u našim životima – ali mnogi od nas ne mogu dokučiti što točno nedostaje.

Razumijevanje umora i gubitka duše kao gubitka ili razdvajanja od najvitalnijih dijelova sebstva, u psihologiji se naziva “disocijacija” – korijen mnogih mentalnih bolesti.

Ako se duša osjeća umorno, vrlo je važno napraviti neke promjene. Prvi korak je identificirati korijen problema. Nakon što utvrdite uzrok, možete napraviti promjene.

Ovdje su neki prijedlozi koji će vam pomoći da vratite u život umornu dušu:

  • Napunite “baterije” – tišinom, prirodom, provedite vrijeme s duhovno naprednom osobom, napravite veliku inventuru života, zapišite misli i odluke
  • Napravite veliko emotivno i duhovno čišćenje, molite, čitajte, meditirajte, budite svjesni svojih misli
  • Budite kreativni, učinite nešto da se osjećate dobro, probajte nešto novo
  • Volite sebe, upoznajte i prihvatite sebe

Pronalaženje izgubljenih fragmenata i njihovo vraćanje u vaš život znači povratak vašoj unutarnjoj cjelovitosti, obnavljanje esencijalne vitalnosti vaše duše.

Naučiti polako reintegrirati izgubljene elemente vaše duše znači živjeti život koji je promišljen, centriranog srca i uravnoteženog tijela.

Kada je duša umorna, može biti teško povući energiju iz mjesta straha na mjesto ozdravljenja, ali jednom kada započnete proces, bit ćete zaprepašteni koliko će se brzo i jednostavno vaša duša regenerirati.

Duša je vrlo moćna, ne postoji ništa s čim se ne može nositi!

 

 

 

 

ATMA

atma.hr

 2,373 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *