Ako Fajzer radi na mutaciji virusa, to je TERORIZAM kaže Profesor epidemiologije sa YALE univerziteta(video)

Ako Fajzer radi na mutaciji virusa, to je TERORIZAM kaže Profesor epidemiologije sa YALE univerziteta(video)

Profesor epidemiologije sa Jejla proglasio je priznanje jednog od direktora Pfizera koji je priznao da ta kompanija radi na mutaciji virusa nezakonitim poduhvatom.

Profesorova analiza dolazi nakon alrmantnog izveštaja Projekta Veritas u kojem se vidi da je direktor Pfizer-a za istraživanje i razvoj za strateške operacije i naučno planiranje mRNK Džordon Trišton Voker priznao da je  eksperimentisao sa virusima kroz namerne mutacije kako bi stvarali nove vakcine.

U razgovoru za Just The News , profesor emeritus sa Jejla i viši naučnik u oblasti epidemiologije dr Harvi Riš sugeriše da bi Pfizer sa takvim načinom rada počinio „čin domaćeg terorizma“ ukoliko su to radili.

 

American Family Radio - Dr. Harvey Risch Discusses Covid
Prof. Harvey Risch

 

„Ako bi to uradili, vakcina bi bila korisna samo ako virus koji oni izmišljaju zaista dođe u populaciju“, rekao je Riš za emisiju „No Noise“ na Just the News-u .

„To bi bio akt domaćeg terorizma ako bi se to dogodilo. Tako da verovatno to ne rade. Nadamo se da to ne rade. Ali to je briga.”

Riš je dalje rekao da ne veruje da je Pfizer, koji je objavio izjavu u kojoj negira optužbe, krenuo u istraživanje, i rekao da sumnja u Vokerove tvrdnje.

 

 

„Moja prva reakcija je da je u onome o čemu priča on amater i da zapravo nema dubinsko znanje o prirodi načina na koji se ovi virusi razmnožavaju.

„Postoji veoma, veoma široko polje neurologije, i ono govori o svojim površnim konceptima o tome kako misli da je ukupna slika organizovana za rad sa ovim virusima. Ali to je mnogo više od toga. Postoji mnogo drugih tehnika koje idu u propagiranje ovih virusa.”

Voker je rekao skrivenom novinaru Veritasa: „Jedna od stvari koje istražujemo je, zašto ga sami ne bismo mutirali [COVID] da bismo mogli da kreiramo — preventivno razvijamo nove vakcine, zar ne? Dakle, moramo to da uradimo. Međutim, ako ćemo to da uradimo, postoji rizik da, kao što možete zamisliti, niko ne želi da ima farmaceutsku kompaniju koja mutira jebene viruse.”

 

 

NultaTačka

 568 total views,  4 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *