3 Horoskopska znaka očekuje sreća, ljubav i obilje do 22.10.

3 Horoskopska znaka očekuje sreća, ljubav i obilje do 22.10.

Astrolozi otkrivaju koja 3 znaka očekuje sreća, novac i napredak u ljubavi tijekom vladavine Vage, do 22. listopada/oktobra! Provjerite jeste li među njima!

Sunce je ušlo u znak Vage 22. rujna/septembra, na dan kada je počela jesen, a vladavina ovog miroljubivog i harmoničnog znaka dovodi do poboljšanja romantičnih odnosa, cvjetanja društvenih veza i osjećaja ravnoteže.

Ipak, mnogima neće sve ići tako glatko zbog utjecaja retrogradnog Merkura sve do 18. listopada/oktobra, posebno u domeni komunikacije. Ipak, vladavina romantične Vage spriječit će da mračna sjena padne na neke horoskopske znakove.

Astrolozi otkrivaju da će ova 3 znaka do 22. listopada/oktobra, sve dok vlada moćna Vaga imati zaista veliku sreću u raznim aspektima života:

Blizanci

Dragi Blizanci, toliko ćete napredovati kroz sezonu Vage da čak ni moćni retrogradni Merkur neće moći srušiti vaše planove. Vaša kreativnost je na visokoj razini pa se fokusirajte na aktivnosti koje u vama bude radost i optimizam.

Ovo je odličan period da se pojačaju strasti u svemu što radite, ali posebno u vezi s partnerom.

Srce slobodnih Blizanaca otvoreno je za novu romansu. Izlazite, družite se i uživajte u hobijima.


Djevica

Sunce u Vagi donosi vam sjajnu ravnotežu, posebno u polju financija.

Moguće je da su se mnoge Djevice istrošile u prethodnom periodu, ali sada možete sve vratiti na staro, čak učiniti da novčana situacija bude bolja.

Iako će retrogradni Merkur pokušati spriječiti vaše blagostanje, uz promjenu navika i dobru organizaciju, uspješno privlačite obilje.

Strijelac

Ljeto je možda prošlo, ali vladavina Vage će produžiti periode zabave za Strijelce.

Stječete nova prijateljstva i inspirirani ste za pozitivne promjene u svom životu. Svi prethodni sukobi se stišavaju i očekuje vas potpuni mir.

Pravo je vrijeme da se povežete sa svim dragim ljudima, a pozitivno raspoloženje i optimizam pomažu vam da napredujete i na polju karijere.

 

 

 

 

sensa.mondo

 2,059 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *