2020. će biti godina za pamćenje: Stiže veliko poravnanje – budite spremni na promjene!

2020. će biti godina za pamćenje: Stiže veliko poravnanje – budite spremni na promjene!

Sljedeće godine očekuje nas jedno veliko planetarno poravnanje i to će biti jedinstveno – nešto što će utjecati na nas sa svih strana. Postoji razlog zašto se ta konjunkcija naziva Velika konjukcija. 2020. bit će godina velikih promjena. Budite spremni.

Astrologija nam otkriva kako planeti utječu na nas na Zemlji. Ne uključuje uvijek samo ljudske živote, već sve što se događa oko nas, uključujući okoliš, politiku, društvene uvjete i životne cikluse.

Ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina. Saturn i Pluton će biti u konjukciji na 22 stupnja znaka Jarca. To je poseban planetarni ples – ples na melodiju koja donosi promjene u našim životima.

Saturn je vezan za zakon i uspostavljanje reda. Kada se približi Plutonu, donosi promjene u našim društveno-političkim sustavima. Ispada da je vrijeme za revolucije – promjene.

 

 

 

 

 

 

 

Prema Mauriceu Fernandezu, ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina. On varira zbog vrlo eliptičnog oblika Plutonove orbite. To dovodi do raspodjele moći na takav način da se naši procesi donošenja odluka mijenjaju.

Možemo prosuđivati ​​stvari gledajući veću sliku. Mi ne moramo biti zaglavljeni u petlji donošenja odluka vezanih za nas same. Možemo razumjeti kako naše odluke mogu imati značajan utjecaj na širi svijet.

Na duhovnom kraju, ciklus je vezan za odlučivanje kako najbolje iskoristiti naše resurse. To je test moralnosti – test kako možemo koristiti moć na specifičan način. Upravljanje duhovnom stranom bitno je za to vrijeme.

Kako će Saturn i Pluton utjecati na nas?

Pogledajmo sada povijest i izvucimo lekcije. Gledajući unatrag konjunkcija se dogodila u listopadu 1914. godine, u vrijeme Prvog svjetskog rata – to je bio trenutak u kojem je došlo do promjene vlasti. Raspušteno je Otomansko carstvo, Austro-Ugarsko carstvo i ruska monarhija.

Od 1921. do 1923. Saturn je činio kvadrat s Plutonom – donio je totalitarizam i fašizam u Europi. Godine 1939.-1941., za vrijeme kvadrata Saturna i Plutona, izbio je drugi svjetski rat.

Godine 1947. došlo je do konjukcije Saturna i Plutona, a Pakistan i Indija su stekli nezavisnost. Dinamika moći se mijenja, piše Conscious reminder.

1982. godinu obilježio je ciklus koji je donio veliku depresiju i rezultirao najvišom stopom nezaposlenosti u SAD-u. Hladni rat je također eskalirao. U siječnju 1983., vulkan Kilauea eruptirao je i je uvijek je aktivan.

Idemo sada u budućnost.

12. siječnja 2020. Saturn će biti u konjukciji s Plutonom na 22 stupnja znaka Jarca. To će prouzročiti promjenu dinamike moći koja će se osjećati još dvije godine. Već i ove godine ćete to moći osjetiti.

Doći će i do nekih promjena u geopolitičkom scenariju oko nas. Osim toga, okoliš je glavni aspekt u našem životu. Angularni aspekti kroz koje će Pluton i Saturn prolaziti označavaju fokus na utjecaje na okoliš – vulkan ili potres treba potražiti.

Kasnije, Mars u Ovnu će biti retrogradan i činit će kvadrat konjukciji Saturna i Plutona. Politički konflikti će se pojačati. Od pojedinačnih pobunjenika može doći do kolektivnih pobuna na globalnoj razini. Separatističko raspoloženje u SAD će se pojačati.

Postoji razlog zašto se konjunkcija naziva Velika konjukcija.

Ne oduprite se promjeni. Ona će se dogoditi bez obzira želite li to ili ne. 2020. bit će godina velikih promjena. Budite spremni.

Sretno.

 

 

 

 

 

 

ATMA

 1,252 total views,  2 views today

admin

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *